top of page

MNENJA STRANK

"Nataša svoje storitve jemlje zelo resno ter natančno. Kaj to pomeni? Z izdelovanjem naravne kozmetike sem začela kot popolni laik. Ko sem se srečala z vso dokumentacijo, ki jo je potrebno urediti, me je oblil srh "ali bom to zmogla". A vendar ob Natašinem svetovanju je to postala postranska misel, saj je vedno stala ob strani. Pripravljena je bila poiskati ter pripraviti vso potrebno dokumentacijo, da sem se lahko posvetila večinskemu delu ... izdelavi, testiranju, nakupovanju ter seveda prodaji naravne kozmetike. Toplo priporočam!"

Evija Evelin Zavrl, https://www.smiselzivljenja.com/

"Nataša Špan,  što napisati, koje riječi odabrati, da bi izrazile dovoljno veliko HVALA za vašu pomoć, kada je to za naš mali OPG bilo najpotrebnije. Draga Nataša,  ponosno vam javljam da naš OPG već drugu godinu radi i to zakonski što se prije dvije godine činilo nemoguće. Ovom prilikom vam želim zahvaliti na tumačenju HR Zakona i savjeta, kome da se obratimo za dalje. Divno je  što postoje ljudi poput vas kojima se može obratiti sa punim povjerenjem. Želim vam puno uspjeha u daljnjem radu."

OPG Plazonić Knežević Ivana, http://smilje.de/

"Na Natašo smo se obrnili po tistem, ko nas je obiskala inšpekcija in nam naložila , da moramo določene procese urediti , oziroma predvsem pravilno zapisati sestavine in odredbe na svoja mazila. Obrnili smo se na Natašo, ki je hitro, profesionalno in predvsem tudi za naš žep ugodno speljala celoten postopek, ki smo ga potrebovali, da smo uredili vse kot je pač potrebno z zakonodajo v zvezi z našimi mazili. V kolikor bo potrebno se bomo nanjo zagotovo zopet obrnili. Hvala."

Vesna Majes Klančičar, Narava zdravi d.o.o. 

"Poročila o varnosti kozmetičnih proizvodov smo nujno potrebovali in bili tudi časovno omejeni. Nataši smo zagato obrazložili in zelo se je potrudila, da nam je vso dokumentacijo pripravila v zelo kratkem času, kljub temu, da gre za obsežno zadevo. Prav tako moramo poudariti, da nam je celoten postopek priprave obrazložila na zelo enostaven način, kot tudi na vsa naša vprašanja in dileme, je imela pripravljen odgovor na način, da smo ga takoj razumeli. Z Natašo bomo v bodoče z veseljem še sodelovali (saj jo bomo še potrebovali :-) ) in jo tudi vsem ostalim toplo priporočamo."

Sivček iz Divače, http://www.sivcek.si/

bottom of page